Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Léleksimogató

 Nem kell félned

Egyáltalán nem kell félned. Elég benned az erő mindahhoz, amit meg kell tenned. Ráadásul végtelen benned a kitartás, még akkor is, ha olykor vannak nehezebb percek. Töretlen a lelkesedés, hogy elérd a kitűzött célt. És ez így van jól. Nem kell türelmetlenkedni, épp akkor érsz oda, amikor szükséged lesz rá.

 Hit

Higgy magadban és mindent valóra váltasz. Ha borúsan ébredsz, lazulj el és gondolj a sikerekre, melyeket addig feljegyeztél az emlékezetedben. Készíts egy listát és lepődj meg, hogy új oldalt kellett kezdened. Ezen a ponton érezheted, hogy az erő benned van és mindenre képessé tesz. Mert ha elhiszed, valóban így is lesz.

Veled van

Ülj le és hangolódj rá! Érezni fogod az energiáját, hogy veled van minden pillanatban, ha nincs is ott fizikailag. Számíthatsz rá és ez mindennél többet ér! 

Borzongás

Vannak az átlagos hétköznapok. És vannak azok, amik megborzongatnak, felborzolják az idegeidet, mert bosszantanak, vagy kivirítják a mosolyodat, mert annyira elkápráztatnak. Mint a sinus-görbe. Hol fenn, hol lenn. 

Tudás

Óceán. Ringatózni a habokban és feltöltődni. Ha erre képes vagy, minden olyan egyszerűvé válhat. De lásd, hogy végtelen. Felfoghatatlanul. Befogadhatatlanul. 

Tökéletes pillanat

Érzed? Benne vagy. Oldódj fel, merülj el és töltődj fel benne. Minden napban megtalálhatod. Csak légy befogadó.

Szerelem

Pillanatnyi áramütés, mely átszínezi az életedet. Elveszi érzékeidet és hozzá láncol. Hisz úgyis vele lennél éjjel és nappal, belebújnál, belelátnál, markolnád és szorítanád. Vigyázz rá! Töltődj fel minden pillanatában, míg tart.

Csönd

Csönd van bennem. Csöndes és építő. Gondolattalan mégis teremtő. Határtalan bizonyosság. 

Csodálkozó

Csodálkozz rá a világra! Engedd el a feszültséget, teremtsd meg a pillanatot és nézd meg, mennyi csoda vár! A napsütés, a szél, az esőcsepp, a barátság, a szerelem, a remény. Kísérnek, láthatatlanul.

Dalod

Neked énekel a szélben, hozzád szól a gramofonból, megérint a táncparketten, füledbe susog a kedvesed lágy hangján. A Te dalod.

Szellemi táplálék

Bár nem tudod, nem érzed, elhiheted, szükséged van rá. A formája még talány, de a neked való meg fog találni. Ne legyen kétséged, hogy ez fontos! Az élethez nélkülözhetetlen a szellem tápláléka, különben vegetálsz. 

Álmod

El sem hiszed, hogy ez megtörtént veled? Akkor sem, ha az álmod szőtte valóságban azt érezted, ez az a pillanat, amire vágytál. Elhiheted és megidézheted! Higgy a pillanatban! 

Alkotás

Ismered azt az érzést, mikor álmodban megkísért, eljön hozzád, majd elillan? Amikor ott megvan a vers, a kép, bármi... Abban a pillanatban a tiéd! Aztán felébredsz és már nincs sehol. Emlékké vált. 

Egyéniség

Ha elhiszed magadról, ha nem, ismételhetelten vagy! Találd meg magadban az egyéniség varázsát, azt, ami senki másra, semmi másra nem hasonlít az univerzumban. Ha nem keresed, nem hiszed, akkor is ott van. Legfeljebb a többiek nem tudnak majd róla, mert nem bontakoztatod ki. Kár lenne érte! 

Hiányzol

Olykor megérint az érzés, végtelenül hiányzol. Ismeretlen maradsz, érinthetetlenül távol vagy és lehetetlen, hogy elérjelek. Nem fizikailag, lelkileg lehetetlenség. És ez elviselhetetlen, mégis kötelező elfogadni.

Itt van az ideje

Ismered az érzést? Itt van az ideje. Érzed, minden tagodban, zsigeredben lüktet, hogy most meg fog történni. Olyan régóta vártál rá, olyan kitartással és türelemmel és csak figyelted, mikor jön el ez a pillanat. El tudtad képzelni, milyen lesz, amikor lassan átjár a bizonyosság, hogy eljött az ideje.

Támasz

Embertárs. Nincs neme, csak lelke van és ereje. Veled van, ha szükségét látod. Távolról ad támogatást, ha épp a hátad közepére sem kívánnád. Közösek az energiáitok, ezért utálhatod, akarhatod, hogy nyelje el a föld, akkor is ott lesz, a távoli dombról figyel és rád kacsint. Megerősít. 

Nem vagy egyedül

Mit mond neked az univerzum teremtő ereje? Képes vagy megérezni és befogadni azt? Ne ess kétségbe, ha még nem. Eljön a pillanat, amikor ráérzel és az ereje magával ragad. Addig is higgy magadban, mert mint cseppben a tenger, úgy van ott benned mindez. Ha hiszed, ha nem. 

Utak

Útjaid olykor keresztezik másokét, hogy egy időre együtt haladjatok tovább, kéz a kézben vagy épp vállvetve. Ezek az utak hálózzák be az életedet, teszik színessé a mindennapjaidat és bizonyítják, hogy a sok különvaló valójában egy nagy egész. Apró sejtekből épülő hatalmas test, melyben áramlik a lét. 

Lendület

Visszatarthatatlan vagy, ha elkap a hév. Látod a célodat és semmi nem téríthet le az útról. Hittel robogsz előre, utadba ne álljon senki, mert ki tudja, észreveszed-e a nagy lendületben? Tudsz-e fékezni, hogy el ne sodord? Kell-e egyáltalán fék? 

Erő

Mi kell hozzá, hogy erős légy egy helyzetben? Egyáltalán mi az erő? hit? lelkesedés? adrenalin? törekvés? akarás? Mitől válik a gyenge erőssé, a szálfavékony Herkulessé? Megmagyarázhatatlan csodák. Megváltozó minőségek, melyek hihetetlenül, de képesek akadályokat áthágni, teljesítményeket létrehozni és tenni, amit épp akkor kell. Bárki, így Te is elérheted, képes vagy rá. 

Összefogás

Végtelen csodák keletkezhetnek, ha a teremtő energiákat összeadjuk, egybegyűlünk vagy csak egymásra hangolódunk és az univerzumban kialakul az az energiatömeg, amely segíteni képes valakin, épp azon, akinek erre szüksége van. Épp rajta, akire mindannyian gondolunk és akinek elküldjük ezt az összegyűjtött erőt, hogy őt segítse! 

Dallam

Megcsendül a szívedben, bekúszik a fejedbe, nem is a füleden, hanem a sejtjeiden, zsigereiden át és ott benn hullámzik, ide-oda mocorog, segít és repít, továbbvisz, megemel, mert a Tiéd! Épp az, amire akkor szükséged van. Erőtartalék. Szeresd, öleld magadhoz és bújj össze vele! Még többet mondok, add is tovább...

Biztonság

Eljön egy pont egy kapcsolatban, amikor már nincsen semmi kétség, csak a végtelen természetesség. Ez az a pont, amikor fel lehet oldódni a másikban. Ez az a határ, ami után minden lehetséges. Az a pillanat, amikor ezt felismered, végtelen biztonságot ad.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.